vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Первинна консультація для учасників бойових дій БЕЗКОШТОВНА!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

Повідомлення

Форум доступний лише для читання
× Тема для отзывов о программе контроля веса "Контроль Метаболик"

Позбувся проблем шкіри, 14кг - 6 місяців. Юрій 41р

11 років 10 місяців тому #83 від Юрій
Звернувся в медичний центр "АНІКО" з проблемою надлишкової ваги та захворювань шкіри. З приводу псоріазу лікувався різними методами, особливого ефекту не бачив. Хочу поділитись своїми враженнями, тому що, подібні проблеми є у багатьох людей. З початку програми пройшло 6 місяців, вага зменшилась на 14 кг., деякий період коливається в межах 1,5 - 2 кг., самопочуття хороше. Приємно здивований тим що лікарі показали які зміни відбулись в показниках крові та печінці, на початку як мені сказали в мене був жировий гепатоз, зарас він практично зник. Приємно те, що через 2 місяці прояви на шкірі притихли, загострення зникло, не користуючись ніякими протизапальними кремами виражених загострень за 6 місяців не було, але хочу сказати, що при порушенні принципів харчування починається деяке загострення, я зробив для себе висновок що треба дотримуватись рекомендацій і проблем не буде. Можу підтвердити що програма працює, я вдячний лікарям і бажаю їм успіхів.

Хочу добавити, що приємно те, що моє прохання щодо можливості провести день народження чи просто посидіти з друзями в ресторані де тобі правильно приготують сьогодні уже можливо, дуже хороший ресторан Джем, який знаходиться в Злата Плазі.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

Best Practices for Website Promotion in 2024
Hello everyone, I'm looking for advice on the most effective ways...
93 Переглядів
відповідей
Опубліковане в Вівторок, 10 грудня 2024