vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Первинна консультація для учасників бойових дій БЕЗКОШТОВНА!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

Повідомлення

Форум доступний лише для читання
× Тема для отзывов о программе контроля веса "Контроль Метаболик"

На сьогодні вага мінус 45 кг, аж сам не вір.

11 років 1 місяць тому #518 від Олег, 36 років м. Рівне – програміс
На сьогодні вага мінус 45 кг, аж сам не вір. був створений Олег, 36 років м. Рівне – програміс
Пройшло два роки з моменту, коли я пройшов програму. Самотужки пробував скинути зайву вагу, а останні роки змирився з цим. Рішення прийшло зробити нову спробу, коли виникли серйозні проблеми зі здоров’ям у мого товариша. Хоча, чесно скажу, ініціативу проявила дружина. Скепсис був великий. Сумніви в тому, чи зможу я змінити свій стиль життя і звички. Лікар переконав, привів серйозні аргументи і головне накреслив моє майбутнє, якщо нічого не змінити. Перші вагомі зміни відчув після 2,5 місяців. Після 4-х місяців зрозумів, що я на правильному шляху і головне, що з цим можна боротися. Після 6-ти місяців з’явився деякий страх тому, що постійне спостереження лікарів завершилася і мене відпустили під самостійний контроль. В кінці року вага зменшилася на 39 кг. Збільшив фізичну активність, розширив харчування, з’їздив у відпустку, дні народження і свята не пропускав. Вага коливалася в межах 2-3 кг. Страх повернення до минулого стану тримався до 1,5 року. Вага, як і розказували спеціалісти, в певний момент завмирала, але через декілька тижнів рухалась. На сьогодні вага мінус 45 кг, аж самому не віриться. Загальний стан хороший. Пройшов обстеження, показники крові і тиску – нормальні. Мене запитують, що було найважче за цей період. Моментів було багато, але мабуть таким людям дуже важливо, щоб була постійна психологічна підтримка. Термін 6 місяців я вважаю недостатнім. В інтернеті читав, що існують клуби та постійна підтримка спеціалістів тривалий період.
Від себе і своєї дружини хочу подякувати лікарям. Це здорово, що у нас є така програма «Контроль метаболік».
10 років 11 місяців тому #531 від Аліна Новицька
Відповідь від Аліна Новицька у темі Re: На сьогодні вага мінус 45 кг, аж сам не вір.
Олеже, звичайно, з Вами багато, хто погодиться, що підтримка у вигляді клубу під час дії програми "метаболік", дуже допомогла і підтримала б людям у нелегкому процесі худнення.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

Best Practices for Website Promotion in 2024
Hello everyone, I'm looking for advice on the most effective ways...
93 Переглядів
відповідей
Опубліковане в Вівторок, 10 грудня 2024