Кожен, хто має зайву вагу та бажає її позбутися, рано чи пізно опиняються на порозі медичного центру «Аніко». Так сталось і у нашій родині. Мій чоловік багато років займався танцями і як тільки великі фізичні навантаження закінчилися , а харчування залишилося, як і раніше, почала набиратися вага (при зрості 188см. вага доходила до 144кг) Допоки це не викликало проблем із здоров’ям, на цю проблему особливо не зважали. Але настав час, і постало питання, що зайва вага це загроза життю. Розпочинав програму чоловік із ваги 139кг.
До моменту візиту в «Аніко» ми багато разів пробували дієти, різні БАДи і.т.п., але результату це не давало і стало зрозуміло, що лише системна робота у цьому напрямку здатна дати результат. Що собою уявляє програма кожен зацікавлений може дізнатися у лікаря, я хочу поділитися враженнями від процесу проходження програми «Контроль Метаболік» моїм чоловіком, оскільки жінка є безпосереднім учасником процесу (адже від неї залежить, що і в якій кількості лежить в тарілці її чоловіка).
Коли ознайомлювалися із програмою здавалося, що це дуже складно відмовитися від звичного режиму харчування та улюблених продуктів, а також пити велику кількість води. Можливо нам було легше, оскільки програму розпочали в середині червня і з водою влітку простіше, організм сам нагадував, що треба пити. Та і з заміною продуктів на «правильні» питань не виникало переважна кількість зелені , що є на базарі дозволена під час програми. Чим пожертвували перші два тижні, так це усілякими жирами ( а як же без улюбленого майонезу?). З’ясувалося, не проблема. Салати дуже смачні із лимонним соком та травами. Результат не заставив себе довго очікувати, результат за перший місяць – 12 кілограмів. Чоловік став живіший , більш повороткий та енергійний, що позитивно впливає не тільки на роботу, але і на інтимні стосунки.
Сьогодні ми знаходимось на етапі, коли поступово додаються улюблені продукти, але ми вже по іншому відносимось і до приготування їжі, і до підбору продуктів. Адже за правило стало проводити ранкове зважування. І як приємно усвідомлювати – ЦЕ ПРАЦЮЄ!
А тепер, про приємне для жінок. Програма «Контроль Метаболік» має приємний бонус! За період , коли чоловік скидав вагу , я поруч із ним так само втратила 5 кг ., адже продукти готуються для всіх однаково, з де якими винятками (моя попередня вага становила 76 кг при зрості 168см.). Це ті кілограми, від яких я не могла позбутися протягом останніх 5 років. Відчуття чудові, легкість та здоров’я
організму!
Порада всім, хто іще не прийняв рішення, не зволікайте, як то кажуть «результат на лицо»!
Олена Ш.