vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Первинна консультація для учасників бойових дій БЕЗКОШТОВНА!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

Повідомлення

Форум доступний лише для читання
× Тема для отзывов о программе контроля веса "Контроль Метаболик"

Софія, Київ

12 років 6 місяців тому #14 від Софія
Софія, Київ був створений Софія
Мені 28. І,не дивлячись на свій молодий вік, я почувала себе знесиленою та хворобливою.
Коли я звернулась до "Аніко", я навіть не могла пояснити своїх скарг: здаеться нічого не болить, але щось не так, не вистачає життєвої енергії, ні на що не вистачає сил, важу 43кг, а поправитись не можу. Мене записали на прийом до лікаря дієтолога-гастроентеролога, який пояснив мені, в чому може бути проблема і як її вирішувати. Я здала аналізи ічерез 2 тиж. почала проходити програму "Контроль Метаболік".
Вже через 3 тиж. я відчула, що програма реально працює! Поступово набрала вагу (зараз 46кг), шкіра стала чистою (до цього були серйозні проблеми з шкірою, навіть гормони не допомогали), перестало випадати волосся. А саме головне, прокидаючись вранці, я відчуваю, що сьгодні у мене вистачить СИЛ І БАЖАННЯ зробити все заплановане, і я все встигну!!!
Дякую вам лікарі-професіонали!
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

Дитина краде
Доброго дня! Дитині 8 років.Стала красти у батьків гроші, в школі заби...
3648 Переглядів
відповідей
Опубліковане в Вівторок, 30 травня 2023