vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

  1. Марія
  2. Психолог-психотерапевт
  3. Понеділок, 08 травня 2017
  4.  Підписатися через email
Доброго дня!
Моєму синові майже 5 років. Проблеми з розвитком мовлення. Психіатр поставив діагноз "Синдром Аспергера". Почала вивчати проблему за допомогою інтернету. І дуже засумнівалась в поставленому діагнозі... Дуже багато симптомів, перечислених в статтях, повністю відсутні у моєї дитини і ніколи не проявлялись ні в якій мірі. При тому, що затримка мовного розвитку у дітей Аспер зустрічається дуже рідко (виходячи знову ж таки з інформації інтернет-статей).
Можливо, Ви могли б підтвердити або заперечити поставлений діагноз (ну принаймні, висловити свою думку).
Все, що турбує нас, як батьків. це тільки проблеми з мовленням. Все решта у дитини добре. Він дуже любить людей - будь-яких :D Особливо любить дитячий садочок! Відвідуємо садочок 2 роки майже, не бачила ще дітей, які б так рвались до садочка;) Любить вихователів, хоча і часто міняються. Спокійно входить в контакт - і з дітьми і з вихователями (наскільки дозволяє його не дуже зв*язне мовлення). Любить людні місця, навіть обожнює :D , спокійно реагує на голосні звуки ( звісно присутнє легке збудження, відповідно природі звуку, але не відмінно від реакції всіх інших). Говорить з інтонацією. Розуміє інтонації інших. Співчуває. Заспокоює діток, які плачуть в садочку, коли не хочуть туди йти. Було кілька разів, посварились з чоловіком, я плакала. Він побачив, підходив, гладив, заспокоював, цілував. Відсутні будь-які ознаки незграбності. Дитина пішла в 9 міс., спритна, ловить м*яч і т.д. Дрібна моторика теж в нормі. З тих симптомів, які зустрічала в інтернеті, у нас є ще поганий апетит, але не так вибірковий, як "хвилястий". Тобто дитина якийсь період гарно їсть (не все, але достатньо), а настає період, коли не їсть навіть те, що полюбляє. При цьому психічний стан - без змін - активний, рухливий, спокійний. Також до симптомів можна віднести те, що він любить з різноманітних іграшок складати фортеці, гаражі, доріжки, виходять дуже цікаві речі. Але чи обов*язково це має бути симптомом хвороби? Можливо, дитина творча просто :p Також непокоїть в мові те, що називає іноді (не завжди) різних осіб "невпопад", тобто може будь-кого назвати татом, мамою, дядею, тьотею і т.д., навіть своїм ім*ям. Це дуже насторожує. На зауваження/заперечення раніше просто переходив на іншу тему, віднедавна почав виправлятись, коли його виправляєш (наприклад, "То не дядя, а тьотя". Перепитує "Тьотя?" Каже: "Тьотя";). Та все ж для 5-ти років мова дуже слабо розвинута. Та чи доречний в нашому випадку діагноз "Синдром Аспергера"? Дуже хотілося б дізнатись вашу думку! Адже постановка правильного діагнозу для нас зараз дуже важлива! Маємо знати, які міри в подальшому приймати. Дуже чекатиму та буду вдячна за відповідь!
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Доброго дня!
Синдром Аспергера э розладом аутичного спектру. В даному клінічному випадку у дитини, крім розладів мови, відсутні ознаки аутизму. Тому, тут можна думати про розлад розвитку мови і мовлення, можливо наслідки перинатального ураження ЦНС.
Для уточнення діагнозу пропонуємо консультацію психотерапевта.
Телефони для попереднього запису та довідок:
(0362) 43-98-93, (0362) 68-49-49, (067) 364-31-08.
Будемо раді Вам допомогти.
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Психолог-психотерапевт
  3. # 1
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

Amcv.ro
Amcv.ro - <a href=https://images.google.sk/url?q=https%3A%2F%2Famcv...
275 Переглядів
відповідей
Опубліковане в Вівторок, 05 березня 2024