vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

  1. Юлія
  2. Невролог
  3. Субота, 27 лютого 2016
  4.  Підписатися через email
Доброго дня! Захворіла на грип, лікуалась в інфекційному, були антибіотики та ібупрофен. Виписали з температурою 37,1, мовляв таке може бути кілька днів. температура тримається вже 1,5 місяці, піднімається з обіду 37,1, до вечора може бути 37,2 і в годині 20.00 падає до 36,8. Здала аналізи і нічого, що може давати температуру не знайдено. Кажуть, що грип порушив терморегуляцію, направили на ЕЕГ. Загальномозкові зміни б\електричної активності потенціалів головного мозку помірні дифузні. Венозний крововідвід сповільнений. Гіпертонус судин півкуль головного мозку помірно виражений, функціонального генезу. Діагноз: ВСД внаслідок перенесеного ГРВІ цифалгічний, астенічний. Скажіть, будь ласка, чи може бути причиною температури таки порушення терморегуляції згідно аналізів? Дякую.
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Пані Юлія! Перенесені інфекційні захворювання можуть супроводжуватись персистуючою гіпертермією. Дослідження вегетативної нервової системи в таких випадках досить часто свідчать про підвищення активності симпатичної нервової системи. Широке застосування антибіотикотерапії також може викликати переіодичне підвищення температури тіла. При дослідженні ЕЕГ часто констатують ознаки активності таламо-кортикальної системи.
Аналізуючи вище вказагне можемо стверджувати, що Ваш стан організму може відзеркалювати ускладнення перенесеної нейроінфекції. В таких випадках необхідне динамічне спостереження лікаря з метою недопущення додаткових ускладнень.
Бажаємо швидшого одужання!
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Невролог
  3. # 1
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

brandschutzhelfer bg
bg brandschutzhelferlehrgang zum brandschutzhelfer brandschutzhelfer...
248 Переглядів
відповідей
Опубліковане в П'ятниця, 05 квітня 2024