vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

  1. Юлія
  2. Гастроентеролог
  3. Субота, 27 лютого 2016
  4.  Підписатися через email
Доброго дня! 18 січня захворіла грипом, розпочалось із сильного проносу півдня і температура з 37.3 зранку до 12.00 піднялась до 38, поклали в інфеційне. 5 днів був антибіотик емсеф 2 р. в день, потім при підозрі на пневмонію призначили азитроміцин 3 дні. як почала приймати азитроміцин почався зелений пронос 3 рази підряд. почала приймати лактовіт форте за рекомендацією терапевта 2 табл. 2 р. в день. Кал по консистенції був як дуже густа манка та вода розмивала на частки, або якщо твердіше щось їла, то розвалювався на частини при дотику (для аналізів). Поступово, від калу із зеленовато-жовтуватим відтінком, колір нормалізувався. І ще характерно було що вода навкруги фарбувалась у жовтий колір. З лікарні мене виписали з температурою 37,1. Так вона весь час і тримається на рівні 37,1-37,3 2й місяць. піднімається з обіду, під вечір більшає, а з години 20.00 падає до 36,8. Один лікар каже, що то можу бути коліт, а інший, що то дисбактеріоз. Коли перестаю приймати пробіотик відтінок зелений повертається. Коли сиджу на дієті, лише каші, приймаю пробіотик, то кал нормальний. Після антибіотиків турбувала підшлункова та є застій жовчі. Приймала антраль, мезим та лактовіт. Здала аналіз (кал) на гельмінти, виявили цисти лямблій в дуже великій кількості. Скажіть, будь ласка, які необхідні аналізи мати при собі, щоб потрапити до Вас на консультацію? І чи потрібно робити колоноскопію? Дякую.
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Доброго дня!
Бажано здати аналіз крові на печінкові проби. Діастазу сечі, копро граму, посів калу на мікрофлору. Необхідність колоноскопії вирішимо при огляді.
Звертайтеся, будемо раді Вам допомогти!
З повагою, МЦ «АНІКО»!
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Гастроентеролог
  3. # 1
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

brandschutzhelfer bg
bg brandschutzhelferlehrgang zum brandschutzhelfer brandschutzhelfer...
203 Переглядів
відповідей
Опубліковане в П'ятниця, 05 квітня 2024