vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

  1. Larisa
  2. Ревматолог
  3. Понеділок, 10 серпня 2015
  4.  Підписатися через email
Доброго дня! Чоловіку 28р. Болить спина, шия та коліна, одне при цьому припухло, іноді давить у грудях. Допомагають трохи мазі такі як: Доларен та Диклак гель, та це на надовго, також приймає Немісил (знеболюючий порошок) та організм напевне вже звик до останнього препарату і він вже не так діє як раніше. Якщо не примати Немісил, то темпаратура тіла = 37,5. Були в лікарні, робили всілякі аналізи, але все що виявили - маленький шумок серця, малесенький сколіоз, рік назад робили МРТ спини, то виявили остеохондроз, а так всі аналізи кажуть , що ЗДОРОВИЙ. Лікарі не знають куди далі посилати та що робити. Допоможіть...на вас одна надія...Дякую.
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Доброго дня , пані Ларисо!
У Вашого чоловіка не виключається наявність запального захворювання опорно-рухового апарату . Це досить широка група захворювань і запідозрити певний діагноз лікар може лише після ретельного клінічного огляду пацієнта , вивчення скарг , анамнезу хвороби , оцінці уже проведених обстежень . Для встановлення діагнозу потрібне комплексне обстеження ( лабораторні і додаткові методи обстеження ). Наш центр володіє всіма сучасними методами діагностики таких захворювань. Вашому чоловіку необхідно з'явитись на консультацію до лікаря-ревматолога . На консультацію обов'язково взяти всі попередні результати обстежень і лікування .
Будемо раді допомогти !
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Ревматолог
  3. # 1
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

Amcv.ro
Amcv.ro - <a href=https://images.google.sk/url?q=https%3A%2F%2Famcv...
275 Переглядів
відповідей
Опубліковане в Вівторок, 05 березня 2024