vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

  1. Василь
  2. Ревматолог
  3. Середа, 22 квітня 2015
  4.  Підписатися через email
Мені 43 роки. Хворію хворобою Бехтерева 8 років. Стан погіршився останні два роки. Появились болі в грудному відділі хребта, скованість. Лікарі призначають однакові ліки, які ефекту не дають. Мій товариш обстежувався в Німеччині і там йому призначили зовсім інші ліки. Лікарю, будь ласка підскажіть чи є у нас ефективне лікування. Не хочиться в такому віці стати інвалідом.
Дякую.
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Доброго дня , Василь !
На жаль, Ви не вказали, які препарати вже отримували. Лікування анкілозуючого спондилоартриту повинне бути комплексне. Включає немедикаментозні і медикаментозні засоби. Залежить від важкості і тривалості перебігу захворювання. Застосовують нестероїдні протизапальні препарати для зняття больового синдрому і запалення, обов"язковий прийом так званих базисних препаратів, які впливають на сам перебіг захворювання,а не лише знімають симптоми на деякий час. При високій активності запального процесу використовують глюкокортикоїди системно короткочасно чи локально.
Найефективнішими і найсучаснішими препаратами на сьогодні є так звані біологічні препарати, синтезовані методом генної інженерії. Вони застосовуються у всьому світі, зареєстровані в нашій державі та рекомендовані Асоціацією ревматологів України для застосування у хворих на анкілозуючий спондилоартрит. Під впливом цих препаратів достовірно зменшується вираженість вранішньої скутості, болю в спині, покращується якість життя, сповільнюється прогресування змін в хребті.
Не менш важливим, ніж медикаментозне лікування, є дотримання рухливого способу життя, щоденні заняття ЛФК протягом 30-40 хв., фізіотерапевтичні методи лікування при відсутності загострення, санаторно-курортне лікування.
Детальну інформацію щодо лікування , плану реабілітації ,які підходять особисто Вам , Ви зможете отримати на прийомі у ревматолога.
Звертайтеся ! Завжди раді Вам допомогти !
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Ревматолог
  3. # 1
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

brandschutzhelfer bg
bg brandschutzhelferlehrgang zum brandschutzhelfer brandschutzhelfer...
248 Переглядів
відповідей
Опубліковане в П'ятниця, 05 квітня 2024