vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

  1. Марія
  2. Психолог-психотерапевт
  3. Понеділок, 08 травня 2017
  4.  Підписатися через email
Доброго дня!
Моєму синові майже 5 років. Проблеми з розвитком мовлення. Психіатр поставив діагноз "Синдром Аспергера". Почала вивчати проблему за допомогою інтернету. І дуже засумнівалась в поставленому діагнозі... Дуже багато симптомів, перечислених в статтях, повністю відсутні у моєї дитини і ніколи не проявлялись ні в якій мірі. При тому, що затримка мовного розвитку у дітей Аспер зустрічається дуже рідко (виходячи знову ж таки з інформації інтернет-статей).
Можливо, Ви могли б підтвердити або заперечити поставлений діагноз (ну принаймні, висловити свою думку).
Все, що турбує нас, як батьків. це тільки проблеми з мовленням. Все решта у дитини добре. Він дуже любить людей - будь-яких :D Особливо любить дитячий садочок! Відвідуємо садочок 2 роки майже, не бачила ще дітей, які б так рвались до садочка;) Любить вихователів, хоча і часто міняються. Спокійно входить в контакт - і з дітьми і з вихователями (наскільки дозволяє його не дуже зв*язне мовлення). Любить людні місця, навіть обожнює :D , спокійно реагує на голосні звуки ( звісно присутнє легке збудження, відповідно природі звуку, але не відмінно від реакції всіх інших). Говорить з інтонацією. Розуміє інтонації інших. Співчуває. Заспокоює діток, які плачуть в садочку, коли не хочуть туди йти. Було кілька разів, посварились з чоловіком, я плакала. Він побачив, підходив, гладив, заспокоював, цілував. Відсутні будь-які ознаки незграбності. Дитина пішла в 9 міс., спритна, ловить м*яч і т.д. Дрібна моторика теж в нормі. З тих симптомів, які зустрічала в інтернеті, у нас є ще поганий апетит, але не так вибірковий, як "хвилястий". Тобто дитина якийсь період гарно їсть (не все, але достатньо), а настає період, коли не їсть навіть те, що полюбляє. При цьому психічний стан - без змін - активний, рухливий, спокійний. Також до симптомів можна віднести те, що він любить з різноманітних іграшок складати фортеці, гаражі, доріжки, виходять дуже цікаві речі. Але чи обов*язково це має бути симптомом хвороби? Можливо, дитина творча просто :p Також непокоїть в мові те, що називає іноді (не завжди) різних осіб "невпопад", тобто може будь-кого назвати татом, мамою, дядею, тьотею і т.д., навіть своїм ім*ям. Це дуже насторожує. На зауваження/заперечення раніше просто переходив на іншу тему, віднедавна почав виправлятись, коли його виправляєш (наприклад, "То не дядя, а тьотя". Перепитує "Тьотя?" Каже: "Тьотя";). Та все ж для 5-ти років мова дуже слабо розвинута. Та чи доречний в нашому випадку діагноз "Синдром Аспергера"? Дуже хотілося б дізнатись вашу думку! Адже постановка правильного діагнозу для нас зараз дуже важлива! Маємо знати, які міри в подальшому приймати. Дуже чекатиму та буду вдячна за відповідь!
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Доброго дня!
Синдром Аспергера э розладом аутичного спектру. В даному клінічному випадку у дитини, крім розладів мови, відсутні ознаки аутизму. Тому, тут можна думати про розлад розвитку мови і мовлення, можливо наслідки перинатального ураження ЦНС.
Для уточнення діагнозу пропонуємо консультацію психотерапевта.
Телефони для попереднього запису та довідок:
(0362) 43-98-93, (0362) 68-49-49, (067) 364-31-08.
Будемо раді Вам допомогти.
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Психолог-психотерапевт
  3. # 1
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

brandschutzhelfer bg
bg brandschutzhelferlehrgang zum brandschutzhelfer brandschutzhelfer...
260 Переглядів
відповідей
Опубліковане в П'ятниця, 05 квітня 2024