Появились серйозні скарги на роботу серця, сонливість, втрата сил і депресія, аритмія.
Кардіолог обласної лікарні сказав, що справи кепські, потрібно ставити водій ритма і направив на консультацію в Київський інститут кардіології.
Після обстеження мені сказали що необхідно зняти апное і проблеми повинні усунутись. Пройшов діагностику в АНІКО. Те що мені показали на графіках і цифрах, які свідчили про те, що я більше не дихаю коли сплю увігнали мене у стрес.
Мої колеги медики сказали що СіПаП терапія це все не серйозно і неварто витрачати гроші на апарат.
Лікар сомнолог мене переконав що у цьому моє спасіння. Додатково порекомендував почитати наукову літературу на цю тему і вивчити досвід Європейських лікарів. Я переконався у виборі методу лікування.
Зарас 1,5 міс. на СіПаП терапії. Стан суттєво покращився, зникли головні болі, сонливість, появилась нормальна працездатність і що головне! зробив холтер обстеження диво але це факт- ритм відновився і питання про водія ритму відпало.
Всім своїм друзям і скептикам раджу- є проблема звертайтесь до спеціаліста і вам допоможуть.
З вдячністю і з великою повагою до лікарів кардіоцентру і лікаря-сомнолога АНІКО. Бажаю вам здоров"я і вдячних пацієнтів.
Щоро Юрій Васильович.
Первинна консультація для учасників бойових дій БЕЗКОШТОВНА!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.
Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
- Сторінка :
- 1
На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Будьте першим, хто відповість на нього.