vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

Селфі вже не мода, а діагноз. Пристрасть до самофотографування офіційно визнали психічним розладом. Вчені вважають, за допомогою селфі люди намагаються компенсувати відсутність самоповаги.

Детальніше...

Тетяна Бондарчук, лікар-психолог, психотерапевт медичного центру "Аніко" прийняла участь у програмі на телеканалі "Сфера ТВ".

Тема розмови: Як уникнути негативного впливу на наш психоемоційний стан у зв'язку із напруженою ситуацією, яка склалася останнім часом в країні

Детальніше...

Порушення ерекції та захворювання статевої системи чоловіків, причини та методи лікування цих захворювань обговорював у програмі "Гість у студії". що виходить на каналі Сфера-ТВ  - Андрій Бортей, лікар-уролог, сексопатолог медичного центру "Аніко".

Детальніше...

Порадами і власним досвідом подолання осінніх депресій у телепрограмі "Гість у студії: Медицина". що виходить на каналі Сфера -ТВ ділилася лікар психотерапевт медичного центру "АНІКО" Тетяна Бондарчук. 

Детальніше...

Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

Amcv.ro
Amcv.ro - <a href=https://images.google.sk/url?q=https%3A%2F%2Famcv...
275 Переглядів
відповідей
Опубліковане в Вівторок, 05 березня 2024