vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

Аденома простати або сучасна назва захворювання-доброякісна гіперплазія простати (ДГПЗ) - одне з найчастіших доброякісних захворювань у чоловіків, яке призводить до збільшення простати, обструкції сечового міхура та розвитку пов'язаних із захворюванням проявів, що погіршують якість життя пацієнтів. 

 

 

 

До цих проявів належать:

  • виділення сечі тонкою струєю або краплями,
  • переривистий струмінь сечі,
  • відчуття неповного спорожнення сечового міхура,
  • часте нічне відвідування туалету,
  • болісне виділення сечі з імперативними покликами, мимовільне підтікання сечі.

Виражені прояви захворювання спостерігаються у 30-60% чоловіків віком понад 60 років, кількість чоловіків з проявами захворювання подвоюється кожні 10 років життя, частота захворювання сягає піку до 88% у віці 90 років. Медичними дослідженнями доведено, що ДГПЗ не виявляється у чоловіків віком до 30 років, та останнім часом збільшилась частота розвитку захворювання у чоловіків після 30.

Донедавна основним методом лікування аденоми простати був хірургічний. На даний час відношення до медикаментозного лікування хворих з дігнозом аденома простати істотно змінилося.

Аденома простати вже не є однозначно «хірургічним захворюванням», коли єдиним полегшуючим стан хворого видом лікування була операція.

Значна частина хворих у сучасному світі отримує тривале медикаментозне лікування при діагнозі аденома передміхурової залози в якості альтернативи оперативному лікуванню.

Згідно з клінічним протоколом надання медичної допомоги хворим з доброякісною гіперплазією передміхурової залози доведена незаперечна ефективність застосування медичних препаратів, які зменшують об'єм передміхурової залози, що усуває прояви захворювання та збільшує потік сечі. А це, в свою чергу, значно зменшує вірогідність гострої затримки сечі та необхідність оперативного втручання. Останні дослідження довели можливість тривалого безпечного (до 10 років) застосування таких препаратів.

Хірургічне лікування показано пацієнтам, які:

  • не відчувають ефекту від медикаментозного лікування;
  • мають затримку сечі, резистентну до медикаментозного лікування;
  • відхиляють медикаментозне лікування і бажають більш активного лікування;
  • мають рівень залишкової сечі, що збільшується;
  • мають абсолютні показання (повторна затримка сечі, ниркова недостатність, спричинена ДГПЗ, камені сечового міхура, рецидивуючі інфекції сечового тракту, рецидивуюча гематурія на тлі лікування інгібіторами 5-а-редуктази).

Для обстеження, та отримання більш детальної інформації зверніться до уролога.

Самолікування може зашкодити здоров'ю.

Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

brandschutzhelfer bg
bg brandschutzhelferlehrgang zum brandschutzhelfer brandschutzhelfer...
279 Переглядів
відповідей
Опубліковане в П'ятниця, 05 квітня 2024