vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

Вченими багатьох країн світу активно вивчається проблема батьківства, однією з причин безпліддя, є патологія сперматогенезу.

За даними дослідження проведеного в Україні, а саме м. Київ та м. Львів, де аналізували якість сперми жителів мегаполісу та сільських хлопців, що проходили службу у військовому гарнізоні, виявились значні розбіжності результатів у досліджуваних однієї вікової категорії. І, як ви мабуть здогадались, невтішним був висновок для жителів столиці. 

Показник кількості живих активних сперматозоїдів в даній групі, був нижчим в 3 рази, 20 млн/мл сперматозоїдів проти 60 млн\мл відповідно. Саме 60 млн\мл сперматозоїдів вважалось нормою ще 15 років тому. Та оцінивши здоров’я чоловіків Всесвітня організація охорони здоров’я значно змінила критерії оцінки репродуктивного здоров’я чоловіків, норма встановлена на відмітці 20 млн\мл, і те, що раніше вважалось патологією, стало нормою.

Що ж стало причиною погіршення здоров’я сучасних чоловіків? Причиною є хронічний стрес, якого зазнають жителі великих міст під тиском поспішного ритму життя, міських дорожніх заторів, використання великої кількості різноманітних гаджетів, нераціонального харчування, тощо.

Окрім того, ранній початок статевого життя, при низькій культурі статевих відносин часто доповнює невтішну картину в’яло протікаючими інфекціями що передаються статевим шляхом.

Боротись з такою кількістю негативних факторів під силу лише сильному організму, в інших випадках високий ризик зниження репродуктивної та статевої функції.

В останні кілька років чоловічий фактор безпліддя переважає. Захворювання жінки є причиною безпліддя у 40% випадків. Доля безпліддя через захворювання чоловіка становить 45% , 15% приходиться на імунологічний компонент.

Якщо стан чоловічого здоров’я буде так неухильно погіршуватись, то скоро 1 мл живих активних сперматозоїдів буде на вагу золота!

Додаткову інформацію про чоловіче здоров’я ви можете знайти на сайті aniko-mc.com, а також пройти обстеження у лікаря уролога-андролога для поглибленого обстеження статевої функції та репродуктивного здоров’я.

Алгоритм поглибленого обстеження статевої функції:

  • Cпермограма, яка проводиться не менше двох разів, через фізіологічні коливання сперматогенезу;
  • Скринінг інфекцій що передаються статевим шляхом;
  • УЗД органів калитки (яєчок, додатків);
  • Доплерографія судин простати, яєчок, статевого члена;
  • Дослідження чоловічих статевих гормонів;
  • Трансректальне УЗД передміхурової залози;
  • Дослідження антиспермальних антитіл (імунологічний компонент безпліддя);
  • Генетичний аналіз;
  • Біопсія яєчка (прокол під контролем УЗД з забором сперматозоїдів безпосередньо з яєчка)- проводиться при значних відхиленнях спермограми, з метою обґрунтування можливості штучного запліднення.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

brandschutzhelfer bg
bg brandschutzhelferlehrgang zum brandschutzhelfer brandschutzhelfer...
251 Переглядів
відповідей
Опубліковане в П'ятниця, 05 квітня 2024