vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

Уролог - (Уро- греч.- моча Logos- греч.- вчення, наука) - лікар-фахівець, з питань діагностики, лікування (в т. ч. оперативного) та профілактики хвороб органів сечової системи, а у чоловіків - і статевих органів. Уролог лікує захворювання органів сечової системи чоловіків і жінок, і статевої системи у чоловіків.

Основні показання для звернення:

  • різь, біль та інші порушення при сечовипусканні;
  • біль у попереку, набряки, нетримання сечі;
  • проблеми в сексуальних відносинах, зниження статевого потягу - у чоловіків;
  • папіломи, кондиломи та інші утвори в ділянці сечостатевих органів;
  • захворювання, що передаються статевим шляхом або інфекції, які виявилися у партнерки при обстеженні у гінеколога.

Що входить в компетенцію лікаря уролога?

У компетенцію уролога входить лікування сечостатевої системи, яка є досить вразливою у зв"язку з попаданням інфекції через сечовидільний канал, тому хоч раз у житті, в уролога побуває кожна людина. Для профілактики будь-якого захворювання (урологічні не є винятком) рекомендується проходити огляд в уролога раз на рік.

Лікуванням яких органів займається уролог?

 

Це нирки, сечовий міхур, сечовід і сечовий канал, зовнішні статеві органи і передміхурова залоза. Якщо у вас з'явилися болі в паху, попереку, в ділянці статевих органів, над лоном, ви стали часто мочитися, з"явились виділення з сечо-видільного каналу, змінився колір сечі, її прозорість, якщо ви відчуваєте біль при сечовипусканні, підвищення температури не затягуйте з візитом до уролога. У сучасному світі багато чоловіків страждають урологічними захворюваннями, такими як, наприклад, простатит. 82% чоловіків старше 35 років ризикує захворіти цією хворобою, яка лікується тільки урологом. Тому в цьому віці особливо важливо спостерігатися в уролога в профілактичних цілях, так як запалення простати - не найприємніше, що може трапитися в житті чоловіка. Якщо діагноз поставлений вчасно і точно, всі урологічні хвороби виліковні в 99%.

Якими захворюваннями займається уролог?

Найбільш поширене захворювання - це сечокам'яна хвороба тобто камені або пісок в нирках. Якщо утворився камінь маленьких розмірів, дуже ймовірна його мобільність з нирки в сечовід, що викликає неймовірний біль (). В залежності від розміру каменів і інших факторів, уролог призначає лікування, яке може бути як медикаментозним з прийомом великої кількості води, так і оперативним, при якому камінь роздроблюють за допомогою спеціальної дистанційної ударно-хвильової установки. Детальніше про профілактику цієї хвороби читайте у статті  "Профілактика сечокам'яної хфороби".

Пієлонефрит є ще однією хворобою, яку лікують урологи. Це запалення нирок і ниркової мисочки, при якому у хворого спостерігається температура і болі в області попереку. Якщо хворобу запустити, може виникнути необхідність хірургічного втручання.

Цистит, або запалення сечового міхура проявляється в болючому сечовипусканні. Найбільш часто це захворювання зустрічається у жінок, яке може бути викликане переохолодженням або хворобами статевих органів. При самолікуванні цистит може перерости в хронічну форму, при якій спостерігається нетримання сечі, хронічні болі в області таза і інші неприємні і навіть небезпечні явища.

Простатит, запалення передміхурової залози що проявляється болем різної локалізації в паху, попереку, внизу живота, стегнах, в калитці, яєчках статевому члені, частим сечовипусканням, короткою тривалістю статевого акту та болем під час або після нього. Тому дуже важливо вчасно звернутися до уролога за правильним лікуванням. Однак, часто пацієнти звертаються до уролога, коли хвороба вже запущена, що ускладнює її лікування, якие може тривати кілька років. Тому профілактика дуже важлива в урології. Не варто займатися самолікуванням, тому що найчастіше воно може призвести до непоправних наслідків, таких як, наприклад, безпліддя.

Якими органами займається лікар уролог?

Нирки, сечоводи, сечовий міхур, уретра, простата, сечовий канал, яєчка, статевий член, придатка яєчка. Коли слід звернутись до уролога з приводу частого сечопуску, болючого сечопуску, затрудненого сечопуску, нестримних, імперативних покликів до сечопуску, неутриманні сечі, зміні її кольору та прозорості, болю в попереку, паху, внизу живота, над лоном, стегнах, статевих органах, виділеннях з сечовидільних шляхів, повяз"ане з цим підвищення температури тіла.

Нові підходи у діагностиці та лікуванні порушень статевої функції - визначення гормонального статусу, амінокислотного балансу, біоімпедансометрії, а також використання пресотерапії, електроімпульс, електростимуляції, сіпап, ЛОД терапії дозволяє попередити або діагностувати на ранній стадії більшість захворюваннь урологічного профілю.

Уролог - секспопатолог медичного центру "АНІКО" ставить попередній діагноз протягом 1 години.
Будьте уважні до свого здоров'я.

Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

brandschutzhelfer bg
bg brandschutzhelferlehrgang zum brandschutzhelfer brandschutzhelfer...
207 Переглядів
відповідей
Опубліковане в П'ятниця, 05 квітня 2024