vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

  1. Артем
  2. Сомнолог - спеціаліст з питань діагностики та лікування порушень сну
  3. Середа, 23 квітня 2014
  4.  Підписатися через email
Після того як побував в Києві з 22.01.2014 по 09.03.2014 і повернувся додому в мене різко підвищилась потреба у сні, можу проспати і добу, частіше всього сплю 10-12 годин, почуваю постійну розслабленість, намагаюсь себе взяти в руки, але все марно: день живу повноцінно, а на наступний сон намагається компенсувати втрачене... Допоможіть будь-ласка)))
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Дякую
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Доброго дня шановний Артем.

Наш організм набагато витриваліший, ніж нам здається. У нас є приховані сили і можливості, про які ми навіть і не підозрюємо до певного моменту. До того, коли на наші плечі навалюється сильний стрес або серйозне нервове потрясіння. Але і «аварійний ресурс» в нашому тілі теж має свої межі. І коли його не вистачає, настає виснаження нервової системи. Поштовхом до над швидкої витрати життєвих сил може виступити постійний дефіцит сну, раптові сильні емоційні потрясіння, а також довготривале знаходження організму в стані стресу, яким у Вашому випадку стало перебування в Києві.
Зараз Ваша нервова система " намагається " відновитись самостійно за допомогою сну, який, не є достатньо ефективним методом лікування нервового виснаження. Організму необхідна кваліфікована допомога, оскільки
при нервовому виснаженні страждає не лише нервова система, а й ендокринна, імунна, серцево-судинна, травна. Можуть проявлятись порушення статевої функції. Тому Вам необхідно обов’язково записатись на прийом до лікаря-консультанта, який більш точно зможе розібратись у Вашій ситуації та за необхідності призначить додаткові обстеження та ефективне лікування.
З повагою лікар-консультант МЦ" АНІКО"
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

brandschutzhelfer bg
bg brandschutzhelferlehrgang zum brandschutzhelfer brandschutzhelfer...
210 Переглядів
відповідей
Опубліковане в П'ятниця, 05 квітня 2024