vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

Ендоскопічне обстеження ЛОР-органів – це сучасний високоефективний і, що важливо, абсолютно нетравматичний та нешкідливий метод дослідження.

Можливості такого методі надзвичайно великі, що дає змогу оглянути гортань, носоглотку та вухо. За допомогою цього методу лікар може встановити точний діагноз та призначити адекватне лікування. 

Через відеокамеру зображення виводиться на монітор, завдяки чому пацієнт чи батьки дитини можуть спостерігати за процесом діагностики. При необхідності, в протоколі обстеження можна зафіксувати відеозображення на паперових чи магнітних носіях та передати в іншу клініку.

При підозрі на аденоїди, дисфункцію слухової труби, отит, новоутвори та ін., цей метод дозволить надати повну інформацію та виявити патологію на ранній стадії. Ця діагностика доступна як дорослим, так і дітям без особливих обмежень.

Окрім цього ендоскопія носоглотки, вуха є альтернативою проведення рентгенографії та КТ.

Від сьогодні цей метод доступний в МЦ «АНІКО», де досвідчений лікар досконало володіє цією методикою та зможе при необхідності призначити Вам ефективне лікування.

Більш детально ознайомитись з інформацією можна у рубриці «Консультація ЛОР лікаря» на сайті «АНІКО».

Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

Amcv.ro
Amcv.ro - <a href=https://images.google.sk/url?q=https%3A%2F%2Famcv...
186 Переглядів
відповідей
Опубліковане в Вівторок, 05 березня 2024