vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

  1. Олександр
  2. Дитячий невролог
  3. Середа, 14 грудня 2016
  4.  Підписатися через email
Доброго дня, допоможіть будьласка. Донечці 4 роки, перші напади стались у 2.5 роки. Дитина лягла спати, через 20 хвилин прокинулась з такими симптомами: скляний погляд, систематичне ковтання, у районній лікарні зробили промивання шлунка через підозру отруєння, після того з'явили посмикування руки і ноги. Далі реанімація і переведення в обласну дитячу лікарню м. Хмельницький. Там поставили діагноз: судомний синдром на фоні гіпокальцемії, лямбліозу. Призначили фенобарбітал. Через три місяці фенобарбітал зняли і приступи повторились. Знову призначили фенобарбітал та збільшили дозу. Дитина пробула на цьому припараті цілий рік. Весь цей рік з періодом у 3 місяці ми їздили в лікарню на повторну здачу аналізів та ЕКГ. Та все одно, протягом того ж таки року, що місяця а то й частіше було таке (дитина жалілась на біль у животику припадала до подушки та систематично ковтала з періодом в приблизно в одну секунду, могла ковтнуни 3-5 раз, а могла і до 5 хвилин, потім все проходило, таке могло повторюватись до 7 разів за день, дитина під час таких коротких приступів була адекватна, у свідомості м’язи не смикались). Та були і протягом цього року й розгорнуті приступи: спочатку ковтання потім посмикування кінцівок закінчувалось все реанімацією. І ось у вересні цього року нам ми зробили МРТ. (Заключення: МР-картина вродженої мальформації ГМ у вигляді змішаної дифузно-вузлової та субепендімарної гетеротопії сірої речовини, гіпоплазії, пахігірії в скронево-тім’яно-потиличній частині справа.) На основі цього заключення наш лікар поставила діагноз «Симптоматична епілепсія, фокальна форма» та призначила нам лікування : поступово зменшувати фенобарбітал і збільшувати фінлепсин. Та пройшов місяць і все повторилось, знову реанімація, приступ що раз то довший і тяжчий. Знову зробили ЕКГ, лікар нічим не порадував, та лікування не змінив. І ось зараз знову вже три рази протягом дня ті ж таки ковтання і уже скарги на болі у голові з правої сторони. Що далі робити, куди везти вже не знаємо, допоможіть будь ласка, дитинка на свої роки дуже розумна, співає, танцює, знає багато віршиків одним словом з зовні якихось там відхилень не видно й близько. З Повагою батько Олександр
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Щиро дякую за відповідь. Дитина здавала аналіз на кальцій та лямблії, а що таке TORCH-інфекціі ?
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Дитячий невролог
  3. # 1
Відповідь прийнята Pending Moderation
Доброго дня!!!
Потрібно змінити протисудомний препарат: замінити фінлепсин на інший протисудомний препарат (бажано на Вальпроати), який зніме напади.
Чи обстежена дитина на TORCH-інфекціі?
Якщо протягом 6-12 місяців прийому препарату частота приступів не зменшується, його потрібно змінювати.
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Дитячий невролог
  3. # 2
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

Amcv.ro
Amcv.ro - <a href=https://images.google.sk/url?q=https%3A%2F%2Famcv...
275 Переглядів
відповідей
Опубліковане в Вівторок, 05 березня 2024