vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

  1. Таня
  2. Дитячий невролог
  3. Вівторок, 27 січня 2015
  4.  Підписатися через email
Добрий вечір! Будь-ласка буду дуже вдячна за вашу консультацію, так як приїхати в Рівне немає змоги. Моєму сині 3.5рочки, нам у віці 2 років поставили діагноз ( цитую виявили ознаки пірамідально-мозочкової недостатності) медикаментозного лікування ніякого зразу непризначали дитина жила та й жила , а я в свою чергу недуже так і звертала увагу всі довкола казали та він ще маленький тому і не досить добре говорить і ходить. Зараз я лікую малого в Свинаренка Домініка Густавовича, ним дуже задоволена, але хотіла б запитатись чи потрібно робити масажі???? і чи потрібно колоти кортексин(гормон) чи безпечно це???? Дитина нескаче , не бігає так як однолітки був менший завертався і ходив як пяний міг упасти на рівній дорозі, без перешкод. Також поставлений діагноз Затримка мовного розвитку спричинена пірамідальною недостатністю!!!!! Що підкажете, Дякую!!!!!!!
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Доброго дня, шановна Тетяна!

Курси масажу загальнорозвиваючі необхідно в ранньому віці проходити навіть здоровим діткам, курси лікувального масажу та ЛФК дітям з пірамідальною недостатністю потрібні, їх тривалість та вид визначає лікар (підбирає індивідуально відповідно до потреби кожної дитини). Щодо лікування: лікувати хвору дитину потрібно обов’язково. Вибір препаратів залежить від порушень, ступені їх важкості та результатів додаткових обстежень (ЕЕГ, УЕГ, ЕНМГ).
На рахунок партексину хочу сказати, що це хороший препарат, який широко використовується в неврології (навіть в періоді новонародженості). Необхідність його прийому має визначити лікар.

Будьте здорові!
З повагою, МЦ «АНІКО»!
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Дитячий невролог
  3. # 1
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

www.NoxProxy.com | High Quality IPv6 Proxy | Rotat
<b>http://www.NoxProxy.com | Residential or Mobile IPv6 Proxy<...
9 Переглядів
відповідей
Опубліковане в Середа, 15 травня 2024