Доброго дня !
Я дівчина, мені 19 років.
Скільки себе пам*ятаю в мене завжди збільшені мигдалини, раніше вони мені не заважали абсолютно . Вирішила здати аналізи в лікарні, взяли мазок зіву! Виявили – золотистий стафілокок.
Лікарка порадила щогодини смоктати Хлорофіліпт в таблетках, і три рази на день полоскати горло спиртовим розчином Хлорофіліпту розбавленим у воді. Казали що можна позбутися стафілококу таким чином. Коли я почала це робити – в мене з*явився гній в лакунах мигдалин, а ще через кілька днів – виступила невеличка гуля на правій мигдалині (розміром приблизно 3мм.) На даний момент в мене температура – 37, гній на мигдалинах і сильний сухий кашель, який подразнює горло. Річ в тім, що я десь пів року тому почала курити (приблизно пачку в тиждень), як побачила гній і гулю відразу перестала бавитись сигаретами бо страшно за здоров*я. Що це може бути? І чи порадите мені вирізати гланди чи лікувати їх? Як вивести гній з мигдалин? В інтернеті є версії рак і киста, і одне і друге лякає, скажіть будь ласка, ближайший тиждень не маю можливості піти до лікаря, тому надіюсь Ви мені допоможете.
Дякуюю наперед за Вашу відповідь.