1. Марина
  2. Сексопатолог
  3. П'ятниця, 12 грудня 2014
  4.  Підписатися через email
Мені 31 рік, можна сказати ще молода, одружена 11 років. Раніше у чоловіка завжди було бажання зайнятися сексом. Останнім часом секс рідше і рідше, а зпочатку літа, статеві відносини раз на два тижні, і тільки якщо я ініціюю. У нього з деякою почерговістю трапилися життєві проблемми, на роботі зміни. Я намагалась його підтримати, розпитувала, він каже просто втомився. Я за собою слідкую, після вагітності не набрала вагу, зачіска, макіяж, не думаю що проблема в мені.
Підкажіть що робити, наперед вдячна за пораду.
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Доброго дня Марина.

Вченими світу проведено соціологічне дослідження великої групи жінок віком від 20 до 40 років. Результати показують, що 90 % опитаних незадоволені частотою статевих стосунків та їх тривалістю. Частіше це пов'язано із індустріальним розвитком, швидкоплинністю економічного прогресу та диктованими цим умовами праці та відпочинку.
Враховуючи описану вами ситуацію можна припустити, що у вашого чоловіка мають місце кілька факторів, які могли вплинути на статеве життя.
В першу чергу це психо-емоційний стан, пов'язаний з економічними подіями, і особливостями трудової діяльності, емоційним вигорянням (синдром менеджера) та гормональними розладами пов'язані з втомою.
Окрім цього часто причиною є запальні захворювання сечо-статевої сфери, що впливають на загальний стан чоловіка (хронічне запалення передміхурової залози та ін.) а також метаболічні порушення, надлишкова вага, порушення сну, синдром обструктивного апное сну.
Для того щоб професійно розглянути вашу ситуацію, визначити чи є зміни в стані здоров'я чоловіка, що впливають на статеву функцію, необхідно прийти на прийом до уролога-сексопатолога, зверніться на сімейний прийом, безумовно, ваша підтримка дозволить зберегти чоловіку віру в свої сили. Також буде доцільним звернутись на консультацію до психолога.

Телефон для довідок 067 364 31 08, або 68 49 49.
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Сексопатолог
  3. # 1
  • Сторінка :
  • 1

На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.