vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

×

Повідомлення

Форум доступний лише для читання
× Тема для отзывов о программе контроля веса "Контроль Метаболик"

2 з половиною місяці 12 кілограмів, Ірина, 28 р.

11 років 11 місяців тому #7 від МЦ АНІКО
Мабуть, кожен зі мною погодиться, що здоров’я – це запорука успішного життя і його неоціненний скарб. Адже здорова людина світиться зсередини, випромінює радість, впевнена у собі; вона ставить перед собою цілі і вміло крокує до мети, перед нею відкриваються нові перспективи і можливості, змінюється хід мислення. Починаючи вести здоровий спосіб життя ми кардинально міняємо ставлення до нього, позбавляємося від комплексів, які давно не дають нам спокою, і ступаємо на вищий щабель фізичного, духовного і психологічного розвитку. І хто уже почав відчувати себе по-новому і отримувати насолоду від вище сказаного, уже навряд чи захоче повернутися до попередніх звичок. У цьому я переконалася на особистому досвіді.

З раннього дитинства я комплексувала через власну вагу, що відображалося на моїй поведінці, одязі та спілкуванні з протилежною статтю. Незадовго попри ці проблеми, почалися проблеми зі здоров’ям – підвищився артеріальний тиск, з’явилися часті головні болі, проблеми з колінними суглобами, порушення кишково-шлункового тракту, вугрові висипи на тілі, гормональний дисбаланс, збої у місячному циклі, що неодноразово призводило до розпачу і депресій. І кожен візит до лікарів закінчувався фразою:« Необхідно зменшити масу тіла!». Виснажливі дієти, приймання китайських таблеток для схуднення - усе це не давало бажаного результату, а якщо і були якісь зміни, то на короткий період часу, а потім вага не те, що досягала попередньої позначки, а й суттєво збільшувалася. Але я вірила – вихід із ситуації обов’язково знайдеться. І це відбулося! На початку серпня 2011 року я розпочала програму здорового харчування ControlMetabolicпід керівництвом високо кваліфікованого фахівця і професіонала своєї справи Наталії Георгіївни Шумлянської, (за що я безмежно їй вдячна), і успішно пройшла курс унікальної системи контролю ваги, втративши за два з половиною місяці 12 кілограмів маси тіла, не голодуючи і не цілком не обмежуючи себе у харчуванні. Це привело за собою врегулювання усіх показників біохімічного аналізу крові, (особливо показника глюкози),артеріального тиску, гормонального фонду, місячного циклу. Я забула про болі в суглобах та постійну втому, стала значно рухливішою, у мене з’явилась радість життя. Я повірила в себе і по-іншому поглянула на світ - і все довкола змінилося. Переді мною відкрилися нові можливості, про які я навіть і не мріяла. Але на досягнутому зупинятися мені не хочеться, тому система ControlMetabolіс для мене – це цілком новий і комплексний підхід та психологія життя, правила якої я порушувати не збираюся. Адже я собі нарешті подобаюсь!

сообщение перенесено администратором из книги отзывов сайта
11 років 9 місяців тому - 11 років 9 місяців тому #24 від МЦ АНІКО
Відповідь від МЦ АНІКО у темі Re: 2 з половиною місяці 12 кілограмів, Ірина, 28 р.
Пані Ірина може поділитися з Вами враженнями про програму "Контроль Метаболік", харчування під час програми чи про необхідність тих чи інших аналізів.

Телефонуйте 0977760363

Запитайте у людини що пройшла програму про її самопочуття, вагу, емоції

телефон розміщено з дозволу пані Ірини
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

brandschutzhelfer bg
bg brandschutzhelferlehrgang zum brandschutzhelfer brandschutzhelfer...
354 Переглядів
відповідей
Опубліковане в П'ятниця, 05 квітня 2024