1. Світлана
  2. Ревматолог
  3. Субота, 14 січня 2017
  4.  Підписатися через email
Доброго дня!
Від двох тижнів в мами з'явилась біль в суглобі, то одному, то іншому. Біль настільки сильна, що людина не може сама себе обслуговувати, а знеболює лише блокада. За останні два дні також з'явились незначні набряки в зап'ясті і час від часу температура 37,2-37,3.
Маємо результати аналізів на ревмопробу і підвищеним є показник C-реактивний білок (СРБ) - 10,88 мг/л (норма в дорослих до 5,0 мг/л ). Інші показники в межах норми. Так само в межах норми показники загального і розгорнутого аналізу крові.
Вік мами 53 роки.
Що це може бути, які наші дії далі?

Вдячні за Вашу відповідь.
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Доброго дня, пані Світлано!
З наданої вами короткої інформації по стану мами, можна зрозуміти , що у неї не виключається запальне захворювання суглобів - артрит . На жаль, ви не вказали в яких саме суглобах є біль , який рівень ревмофактору і чи здавали аналіз на рівень сечової кислоти в крові . Існує дуже багато патологій, при яких уражаються суглоби , і лише при безпосередньому огляді пацієнта лікар може встановити діагноз , також потрібно провести додаткові методи дослідження - узд суглобів , рентгенографію , додаткові лабораторні тести та за потреби інші дообстеження. Рекомендую якнайшвидше звернутись на консультацію до ревматолога . Бажаю вам здоров"я!
Телефони для попереднього запису та довідок:
(0362) 43-98-93, (0362) 68-49-49, (067) 364-31-08
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Ревматолог
  3. # 1
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.