1. Іван
  2. Сомнолог - спеціаліст з питань діагностики та лікування порушень сну
  3. Четвер, 12 листопада 2015
  4.  Підписатися через email
Іван Миколайович, 62 роки.
Вже більше 10 років хворію гіпертонічною хворобою. Останні 5 років з"явилась нова біда. Сильно додав у вазі, з"явилась підвищена втомлюваність, сонливість. Кожна ніч 2-3 походи в туалет. Дружина переселила мене в другу спальню ізза сильного храпу. Лікувався в лорів, ефекту не було. Останній випадок мене сильно злякав, заснув за рулем і з"їхав в кувет, добре що без наслідків.
По телевізору побачив про наслідки хропіння, виступав І. Шумлянський, він дуже в доступній рамці про все це розказав.
Я пройшов діагностику і вже два місяці сплю з маскою. Таке враження що я повернувся в другий світ. Тепер я порадив своїм друзям хропунам звернутись на консультацію.
Щиро хочу подякувати Ігору Володимировичу тому що він людям дає другий шанс бути здоровим. Радий поділитись своїми враженнями.
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
В групі ризику кожний 4-й пацієнт з апное. Синдром нічного апное, який виникає на фоні хропіння практично не діагностується в Україні. По при це, достовірно відомо, що саме це порушення нічного сну призводить до розвитку таких захворювань, як гіпертонічна хвороба, цукровий діабет, порушення сексуальної функції тощо. Важкі форми апное можуть бути причиною інфарктів, інсультів.
Основною високоефективною методикою лікування хропіння та апное у всьому світі вважається СРАР-терапія. Наш багаторічний досвід підтверджує дану інформацію.
СІРаР-терапія поліпшує функцію зовнішнього дихання, знімає гіпоксію та спазм бронхіальних м'язів. При цьому фіксується стабілізація артеріального тиску, зменшується інсулінорезистентність, вага, значно покращується якість життя. За даними статистики американських дослідників, ризик виникнення інфаркту міокарда та порушення мозкового кровообігу знижується на 40-50%.
За даними нашого спостереження, та великою кількістю відгуків пацієнтів, що пройшли лікування в нашому центрі, данний метод лікування є надзвичайно дієвий, а ефект від призначення СІРаР-терапії вражає.
З повагою, лікар-сомнолог МЦ "Аніко".
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.