1. Larisa
  2. Ревматолог
  3. Понеділок, 10 серпня 2015
  4.  Підписатися через email
Доброго дня! Чоловіку 28р. Болить спина, шия та коліна, одне при цьому припухло, іноді давить у грудях. Допомагають трохи мазі такі як: Доларен та Диклак гель, та це на надовго, також приймає Немісил (знеболюючий порошок) та організм напевне вже звик до останнього препарату і він вже не так діє як раніше. Якщо не примати Немісил, то темпаратура тіла = 37,5. Були в лікарні, робили всілякі аналізи, але все що виявили - маленький шумок серця, малесенький сколіоз, рік назад робили МРТ спини, то виявили остеохондроз, а так всі аналізи кажуть , що ЗДОРОВИЙ. Лікарі не знають куди далі посилати та що робити. Допоможіть...на вас одна надія...Дякую.
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Доброго дня , пані Ларисо!
У Вашого чоловіка не виключається наявність запального захворювання опорно-рухового апарату . Це досить широка група захворювань і запідозрити певний діагноз лікар може лише після ретельного клінічного огляду пацієнта , вивчення скарг , анамнезу хвороби , оцінці уже проведених обстежень . Для встановлення діагнозу потрібне комплексне обстеження ( лабораторні і додаткові методи обстеження ). Наш центр володіє всіма сучасними методами діагностики таких захворювань. Вашому чоловіку необхідно з'явитись на консультацію до лікаря-ревматолога . На консультацію обов'язково взяти всі попередні результати обстежень і лікування .
Будемо раді допомогти !
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Ревматолог
  3. # 1
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.