vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

  1. Микола.
  2. Ревматолог
  3. Вівторок, 09 червня 2015
  4.  Підписатися через email
Шановний доктор! Хворію 8 років. Мені 39 років. Лікували мене як пацієнта з остеохондрозом і долікували! Після консультації в Києві ревматолог порадив новий препарат Голімумаб (Сімпоні). Наскільки він ефективний, які має побічні дії?
Буду вдячний за консультацію.
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Доброго дня, пане Миколо!
Препарат голімумаб належить до біологічних препаратів , синтезованих методом генної інженерії , які в ревматології поклали початок епосі імунобіологічної терапії , що забезпечила прорив в лікуванні таких важких захворювань , як ревматоїдний артрит, анкілозивний спондилоартрит і псоріатична артропатія.
Голімумаб належить до групи блокаторів фактору некрозу пухлин-альфа (ФНП-альфа) . Він застосовується у хворих на важкий активний анкілозивний спондиліт у дорослих, у яких не було отримано ефекту від лікування стандартними препаратами ( НПЗП , сульфасалазин в стандартній дозі, глюкокортикоїди локально ( за наявності показань) .
Особливостями голімумабу є те, що це повністю людське моноклональне антитіло , чим зумовлена його краща переносимість і менша частота побічних реакцій , спосіб його синтезу дозволив посилити ефективність і безпеку препарату, забезпечити тривалий терапевтичний ефект. У препарату зручне дозування і форма введення - підшкірно 1 раз на місяць. Препарат індукує значне зниження сироваткових рівнів маркерів запалення ( зокрема, СРБ, фактора некрозу пухлин-альфа, інтерлейкінів 6,8 тощо ) , ці зміни спостерігаються вже після першої ін"єкції і зберігаються протягом 24 тижнів . Вказані зміни біомаркерів корелюють з покращенням клінічного перебігу захворювання у вигляді зменшення запалення , достовірному сповільненні кістково-хрящової деструкції згідно рентгенологічних даних . Відмічається збільшення рухливості хребта , виражене зменшення больового синдрому та ранкової скутості , покращення загального самопочуття та істотне покращення якості життя пацієнта. Під впливом лікування голімумабом реальне досягнення ремісії захворювання . Стійкий ефект спостерігається при тривалому лікуванні.
Під час прийому голімумабу , оскільки це імунобіологічний препарат, можлива активація латентних інфекцій , тому перед призначенням препарату пацієнта обстежують для виключення туберкульозу , гепатитів В і С , а також пухлинних уражень . В процесі терапії і протягом 5 місяців після її закінчення пацієнти повинні знаходитись під ретельним спостереженням на предмет розвитку інфекцій. З обережністю голімумаб застосовують у хворих з легкою серцевою недостатністю (протипоказані при помірній і важкій серцевій недостатності (III/IVклас по NYHA) ) , з демієлінізуючими захворюваннями центральної нервової системи .
Найчастішими побічними явищами при застосуванні голімумабу є інфекції верхніх дихальних шляхів (риніт, назофарингіт, фарингіт, ларингіт). Бактеріальні інфекції, вірусні інфекції, поверхневі грибкові інфекції , анемія , алергічні реакції , реакції в місті введення препарату (еритема, кропивниця, ущільнення , біль, свербіж ).

Будьте здорові !
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Ревматолог
  3. # 1
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

Amcv.ro
Amcv.ro - <a href=https://images.google.sk/url?q=https%3A%2F%2Famcv...
275 Переглядів
відповідей
Опубліковане в Вівторок, 05 березня 2024