1. Юрій
  2. Ревматолог
  3. Середа, 01 квітня 2015
  4.  Підписатися через email
Доброго дня! Мене звуть Юрій, мені 27 років. Маю проблему з лівим колінним суглобом. Десь в 20 років почав помічати болі у лівому колінному суглобі, біль загалом була тупою, але при тривалому ходінні, а особливо тривалому стоянні на одному місці, дуже загострювалася, так що з гострим болем згинав коліно. Нещодавно вирішив зробити УЗД діагностику, висновок був таким: Застаріле мікропошкодження та втрата цілісності медіального меніска лівого колінного суглоба (мікрофрагменти до 1.5 мм в кількості 3-х штук в структурі меніска). Лікар порадив робити операцію, але з його слів я зрозумів, що оперативне втручання не вирішить проблему назавжди, а без операції буде гірше з часом. Що Ви мені порадите?
Для довідки: в підлітковому віці падав з висоти на ліву ногу, в результаті перелом лодижкі. Може я вже тоді коліно пошкодив, а дало знати про себе тільки зараз?
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Доброго дня, Юрію!
Діагноз і тактику ведення пацієнтів, потребу в оперативному лікуванні при патології суглобів травматичного генезу визначає ортопед-травматолог після об'єктивного огляду пацієнта і оцінки даних додаткових методів дослідження (УЗД, рентгенографія, тощо) . Якщо Ви сумніваєтесь в рекомендації лікаря, висновок кількох спеціалістів, які мають великий досвід проведення таких операцій, допоможе Вам визначитись з методом лікування.

З повагою, МЦ "АНІКО"!
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Ревматолог
  3. # 1
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.