1. Андрій
  2. Ревматолог
  3. Четвер, 26 лютого 2015
  4.  Підписатися через email
Скажіть будь ласка, чи показані термальні курорти при хворобі Бехтєрєва і наскільки ефективне таке лікування.
Дякую.
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Доброго дня, шановний Андрій!
Враховуючи важкість і прогресуючий характер анкілозуючого спондиліту (хвороби Бехтєрева), що призводять до порушення функції опорно-рухового апарату, і те, що дана патологія переважно розвивається у людей молодого і працездатного віку, крім медикаментозного лікування, дуже актуальна також реабілітація цих хворих. Сюди входить щоденна лікувальна фізкультура протягом 30-40 хв. , хворий повинен дотримуватись рухливого способу життя , фізіотерапевтичні методи і санаторно-курортне лікування.
Санаторно-курортне лікування показане лише в період ремісії хвороби, тобто коли відсутнє загострення і протипоказане при високій активності процесу і загостреннях. Досить ефективні бальнеотерапія, радонові і сірководневі ванни, грязелікування, масаж.
Але найкраще - створити індивідуальний план реабілітації при хворобі Бєхтєрева, що підходить конкретному пацієнту, підібрати ефективне медикаментозне лікування, підготувати пацієнта до реабілітації. Це все Ви можете отримати під час консультації у ревматолога МЦ Аніко . Будемо раді Вам допомогти!
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Ревматолог
  3. # 1
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.