1. Катя
  2. Дієтолог-нутрициолог
  3. Четвер, 30 липня 2020
  4.  Підписатися через email
Доброго дня!Моему чоловікові 26 років при зрості 172см.Він важить 110кг.Працюе на важкій фізичній роботі.Курить,ненормоване харчування полюбляе пиво в великій кількості.Раніше проблем не помічала.Але зараз вони е.Його зрідка почало турбувати серце.Віддишка.Дуже пітніе.А,вибачте,секс взагалі раз в місяць і то...Він ніби цього не помічае.До лікарів іти немае змоги.А мені лиш каже не подобаеться іди до іншого.А куди мені йти,якщо я його кохаю і в нас 2 чудових діток.Я в відчаю,Можливо порадите щось?Якісь ліки наприклад.І да я думаю,що це спадкове в нього мама дуже повна,і теж це не усвідомлюе.Наперед дякую!!!
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Доброго дня. Нажаль Вашому чоловікові як найшвидше потрібно звернутися до лікаря. Поясніть йому, що діткам потрібен батько. А прогресуюче ожиріння з існуючими ускладненнями (перенавантаження серця, скоріше всього цукровий діабет, порушення статевої функції) значно скорочує життя. На даний момент необхідно з харчування виключити пиво, солодке (в тому числі прихований цукор), обмежити картоплю та хліб. Пити достатню кількість води.
В медичному центрі "Аніко" ви зможете отримати більш детальну консультацію лікаря дієтолога, пройти детальне обстеження організму, на основі яких може бути складена індивідуальна програма по схудненню. Для запису на прийом телефонуйте 0673643108
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Дієтолог-нутрициолог
  3. # 1
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.