vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

  1. Марина
  2. Психолог-психотерапевт
  3. Четвер, 28 квітня 2016
  4.  Підписатися через email
Доброго дня. Я пару місяців назад почала хворіти - тиск, потім приєдналось серце, УЗД показало пролапс, потім обструктивний бронхіт з отдишками як в астматика, далі по гінекології запалення, в мене гастрит - тож і він проснувся... коротше, купа антибіотики, гормони, капельниці, уколи і т.д. цей перелік по лікам і хворобам ще можна продовжувати, але я почала помічати ,що зі мною ще й діється щось, що мені нагадує вже і психічний розлад, чи то невроз, додалися (як я в інтернеті начиталась) панічні атаки. Ходила на голкорефлексотерапію, потім в санаторій поїхала відпочила 2 тижні, процедури... це як порадили вже мені самі лікарі - відволіктися. Вроді приутихло, але трішки яка проблемка - мене дразу кидає в депресію, руки опускаються, важко дихати, панічна атака.... Антидепресанти не допомагають. Зараз знову застуда - ніби обструкції ці прокинулись ,посилені інфекцією - знову важко дихати ,ще й відчуття ніби і носоглотка набрякша (ЛОР каже може яка алергія), тож, знову антибіотик, гормони, для шлунку, для нервів таблетки... Від цього антибіотику (Лебел 500мг) в мене рвота, діврея, тремор, запаморочення, вчора вже довела себе до істерики, не могла заспокоїтись і задихалась. Часом віддасть ,часом як нахлине, то і будь-який звук, дзвінкий хохіт дитини, якісь слова з телевізору різко починають сильно дратувати і я втікаю в іншу кімнату((((( Відчуваю, що сходжу з розуму чи то помираю. Я не знаю як це назвати ,але хочу, щоб все закінчилось і не знаю як(( Порадьте, чи мені вже до психіатра піти хай і він таблеток понавиписує і перетворить мене на овоч. Бо вроді ті хвороби всі по-окремості, якщо подумати, то не такі й страшні. Але в мене нав.язливі страхи, що в мене на фоні них страшні хвороби і мені довго не жити. Ось таке.....((((( Допоможіть, бо вже немає сил терпіти(((
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Доброго дня. Ви написали цілу низку симптомів, які характерні для різних захворювань. Всі події, які стались впродовж певного часу призвели до психологічного дизкомфорту та виснаження нервової системи. Ви звичайно можете звернутися до психотерапевта для надання Вам психологічної підтримки, також для виявлення причини виникнення такої симптоматики.Привіт. Може щось підкоректуєш.

Доброго дня. Ви написали цілу низку симптомів, які характерні для різних захворювань. Всі події, які стались впродовж певного часу призвели до психологічного дизкомфорту та виснаження нервової системи. Ви звичайно можете звернутися до психотерапевта для надання Вам психологічної підтримки, також для виявлення причини виникнення такої симптоматики.

З повагою, МЦ "АНІКО"
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Психолог-психотерапевт
  3. # 1
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

Amcv.ro
Amcv.ro - <a href=https://images.google.sk/url?q=https%3A%2F%2Famcv...
275 Переглядів
відповідей
Опубліковане в Вівторок, 05 березня 2024