vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

  1. Юрій
  2. Ревматолог
  3. Середа, 01 квітня 2015
  4.  Підписатися через email
Доброго дня! Мене звуть Юрій, мені 27 років. Маю проблему з лівим колінним суглобом. Десь в 20 років почав помічати болі у лівому колінному суглобі, біль загалом була тупою, але при тривалому ходінні, а особливо тривалому стоянні на одному місці, дуже загострювалася, так що з гострим болем згинав коліно. Нещодавно вирішив зробити УЗД діагностику, висновок був таким: Застаріле мікропошкодження та втрата цілісності медіального меніска лівого колінного суглоба (мікрофрагменти до 1.5 мм в кількості 3-х штук в структурі меніска). Лікар порадив робити операцію, але з його слів я зрозумів, що оперативне втручання не вирішить проблему назавжди, а без операції буде гірше з часом. Що Ви мені порадите?
Для довідки: в підлітковому віці падав з висоти на ліву ногу, в результаті перелом лодижкі. Може я вже тоді коліно пошкодив, а дало знати про себе тільки зараз?
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Доброго дня, Юрію!
Діагноз і тактику ведення пацієнтів, потребу в оперативному лікуванні при патології суглобів травматичного генезу визначає ортопед-травматолог після об'єктивного огляду пацієнта і оцінки даних додаткових методів дослідження (УЗД, рентгенографія, тощо) . Якщо Ви сумніваєтесь в рекомендації лікаря, висновок кількох спеціалістів, які мають великий досвід проведення таких операцій, допоможе Вам визначитись з методом лікування.

З повагою, МЦ "АНІКО"!
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Ревматолог
  3. # 1
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

brandschutzhelfer bg
bg brandschutzhelferlehrgang zum brandschutzhelfer brandschutzhelfer...
235 Переглядів
відповідей
Опубліковане в П'ятниця, 05 квітня 2024