1. Валентина
  2. Лор
  3. Понеділок, 01 грудня 2014
  4.  Підписатися через email
Лікарю моя дитина скаржиться на головні болі, я спостерігаю, що у нього затруднене дихання, часті виділення із носу, він погано спить, під час сну похрапує. Лікар педіатр сказав, що у нього мабуть аденоїди, і їх треба видаляти, і направив до лора. Скажіть як правильно поступити, і чи потрібно дитині робити рентген.
Дякую.
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Шановна Валентина!

Вважаю, що підозра Вашого педіатра – обґрунтована. Захворювання лімфоаденоїдного глоткового кільця є досить поширеним у дітей.
Метод ендоскопії ЛОР-органів дозволяє лікарю провести якісний огляд. Цей метод сьогодні являється золотим стандартом в діагностиці запальних захворювань носоглотки і дає можливість точно виявити патологію, що неможливо при звичайному огляді дзеркалом. Окрім цього, ендоскопія носоглотки є альтернативою рентгену, при проведенні якого дитина опромінюється. Для дитини ця процедура не є травматичною та може проводитись з місцевим знеболенням.
В МЦ «АНІКО» висококваліфікований лор-лікар готовий провести обстеження Вашій дитині і визначити подальшу тактику в проведенні лікування.
Додаткову інформацію Ви можете прочитати в рубриці «Новини» матеріал «Відеоскопічне дослідження ЛОР-органів».

З повагою, МЦ «АНІКО»!
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Лор
  3. # 1
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.