vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

×

Повідомлення

Форум доступний лише для читання
× Тема для отзывов о программе контроля веса "Контроль Метаболик"

Позбувся проблем шкіри, 14кг - 6 місяців. Юрій 41р

11 років 2 місяців тому #83 від Юрій
Звернувся в медичний центр "АНІКО" з проблемою надлишкової ваги та захворювань шкіри. З приводу псоріазу лікувався різними методами, особливого ефекту не бачив. Хочу поділитись своїми враженнями, тому що, подібні проблеми є у багатьох людей. З початку програми пройшло 6 місяців, вага зменшилась на 14 кг., деякий період коливається в межах 1,5 - 2 кг., самопочуття хороше. Приємно здивований тим що лікарі показали які зміни відбулись в показниках крові та печінці, на початку як мені сказали в мене був жировий гепатоз, зарас він практично зник. Приємно те, що через 2 місяці прояви на шкірі притихли, загострення зникло, не користуючись ніякими протизапальними кремами виражених загострень за 6 місяців не було, але хочу сказати, що при порушенні принципів харчування починається деяке загострення, я зробив для себе висновок що треба дотримуватись рекомендацій і проблем не буде. Можу підтвердити що програма працює, я вдячний лікарям і бажаю їм успіхів.

Хочу добавити, що приємно те, що моє прохання щодо можливості провести день народження чи просто посидіти з друзями в ресторані де тобі правильно приготують сьогодні уже можливо, дуже хороший ресторан Джем, який знаходиться в Злата Плазі.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

Amcv.ro
Amcv.ro - <a href=https://images.google.sk/url?q=https%3A%2F%2Famcv...
275 Переглядів
відповідей
Опубліковане в Вівторок, 05 березня 2024