vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

×

Повідомлення

Форум доступний лише для читання
× Тема для отзывов о программе контроля веса "Контроль Метаболик"

Дівчата не здаємось.

8 років 5 місяців тому #547 від Дівчата не здаємось.
Дівчата не здаємось. був створений Дівчата не здаємось.
Олеся мене звати, біьше 2-х років на програмі. Довго вагалась чи варто викладати свої враження в інтернеті, але згадала сама довго шукала вихід з тунелю. Мій приклад підштовхнув мою куму піти на програму а вона привела за собою свого старшого сина і всі дуже щасливі.
Два роки назад прийшла на програму, перепробувавши різні дієти, кодування. Результат був тимчасовий, скидала від 2-х до 7-ми кілограм, але через 4-6 міс набирала їх знову.
Прочитала про Контроль метаболік, і ця програма підкупила мене новим підходом.
Як мені пояснила лікар дієтолог, у мене підвищений рівень гормону голоду і це було головною причиною ожиріння. Їла без контролю багато і часто. В програмі для мене розписали всі мої кроки і дали зрозуміти що ожиріння не можна подолати з допомогою таблетки. Тому хто хоче скинути кілограми лежачи на дівані- це не для них!
Признаюсь було не просто. Особливо важко перебудувати харчування, змінити меню і способи приготування їжі. Зарас вся сім"я так харчується. Соромно було перед сосідами коли трясла своїми кілограмами при ранішніх та вечірних прогулянках, а зараз вони мені завидують. Хочу подякувати своєму чоловікові і сім"ї які мене підтримували і відносились з розумінням до всіх нововведень.
На сьогодні результат досягнутий і головне збережений. Я скинула 15 кілограм, почуваю себе добре, важу 87 кг при зрості 185 см. і тепер рекламую програму і здорове харчування. Пішов третій рік від початку програми і я щаслива. Дякую команді професіоналів АНІКО. Особливу подяку хочу висловити лікарю Наталії Шумлянській, це дійсно профі, яка уміє найти підхід до кожного персонально.
Дівчата не зволікайте, ви також зможете.
Всіх Вас люблю, Олеся.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

brandschutzhelfer bg
bg brandschutzhelferlehrgang zum brandschutzhelfer brandschutzhelfer...
204 Переглядів
відповідей
Опубліковане в П'ятниця, 05 квітня 2024