vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

×

Повідомлення

Форум доступний лише для читання
× Тема для отзывов о программе контроля веса "Контроль Метаболик"

Перші враження від програми

9 років 2 місяців тому #541 від Перші враження від програми
Перші враження від програми був створений Перші враження від програми
На програму потрапив випадково. Турбували періодичні болі в спині. Після первиного обстеження порекомедували більш комплексно підійти до питання здоров'я, погіршення якого викликане було значним підвищенням ваги.

Надзвичайно сподобався 1 етап. Етап до програми - комплексне обстеження, в результаті якого була складена папки з детальною інформацією як діє мій організм. Так були задоволенні і моя цікавість, і, що більш головне, чи немає значних побічних проблем, які потрібно нагально вирішувати. Крім того процедури пресотерапії та масажу підготували тіло.

Також було запропоновано поспілкуватись з психотерапевтом. Це допомогло визначнити справжі цілі, які я намагаюсь досягнути і конкретно по схудненню, і взагаллі по життю. Ці зустрічі допогли підготувати мозок до програми.

Таким чином програма почалась не спонтанно - був повністю налаштований на неї і підготовлений, щоб не зірватись. Також мене попередили, що кілограми можуть одразу не почати зникати - потрібно час.

Зараз на програмі місяць. Програма справді розроблена під мене. Результат - вага зменшилась на 17,2 кг. Це велика цифра, що перевершила всі очікування. Проте далі хотілось би худнути меншими темпами, адже прекрасно розумію, що такі перепади це сильний стрес для організму. За цей час ні разу не зірвався, виконував всі вказівки програми. І, як виявилось, справжні спокус не так вже і багато. Головне витримувати режим, вчасно лягати, достатньо спати. Витримувати раціон легко - адже все що дозволено можна смачно приготувати. Фізичні навантаження сприймаються також легко, адже прагама дає той поштовх, коли ти перестаєш переконувати себе, що почнеш бігати завтра, а реально починаєш бігати. І звісно потрібно оточити себе позитивами - позитивні емоції, сміх допомагають легше сприймати зміни.

Періодично зустрічаюсь з лікарем. Програма не є статичною, а редагується від результатів та відхилень, якщо такі мають місце. Лікарі справді переймаються, щоб я став ще одним із тих, хто схудне і досягне запланованого результату.

Загалом не просто покращується здоров'я - змінюється спосіб життя. Почуваю приємні зміни. І ще краще - коли оточуючі починають бачити результат.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

brandschutzhelfer bg
bg brandschutzhelferlehrgang zum brandschutzhelfer brandschutzhelfer...
211 Переглядів
відповідей
Опубліковане в П'ятниця, 05 квітня 2024