vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

×

Повідомлення

Форум доступний лише для читання
× Тема для отзывов о программе контроля веса "Контроль Метаболик"

мінус 12 кг за перший місяць, дякую

10 років 9 місяців тому - 10 років 9 місяців тому #256 від Олена Ш.
мінус 12 кг за перший місяць, дякую був створений Олена Ш.
Кожен, хто має зайву вагу та бажає її позбутися, рано чи пізно опиняються на порозі медичного центру «Аніко». Так сталось і у нашій родині. Мій чоловік багато років займався танцями і як тільки великі фізичні навантаження закінчилися , а харчування залишилося, як і раніше, почала набиратися вага (при зрості 188см. вага доходила до 144кг) Допоки це не викликало проблем із здоров’ям, на цю проблему особливо не зважали. Але настав час, і постало питання, що зайва вага це загроза життю. Розпочинав програму чоловік із ваги 139кг.

До моменту візиту в «Аніко» ми багато разів пробували дієти, різні БАДи і.т.п., але результату це не давало і стало зрозуміло, що лише системна робота у цьому напрямку здатна дати результат. Що собою уявляє програма кожен зацікавлений може дізнатися у лікаря, я хочу поділитися враженнями від процесу проходження програми «Контроль Метаболік» моїм чоловіком, оскільки жінка є безпосереднім учасником процесу (адже від неї залежить, що і в якій кількості лежить в тарілці її чоловіка).

Коли ознайомлювалися із програмою здавалося, що це дуже складно відмовитися від звичного режиму харчування та улюблених продуктів, а також пити велику кількість води. Можливо нам було легше, оскільки програму розпочали в середині червня і з водою влітку простіше, організм сам нагадував, що треба пити. Та і з заміною продуктів на «правильні» питань не виникало переважна кількість зелені , що є на базарі дозволена під час програми. Чим пожертвували перші два тижні, так це усілякими жирами ( а як же без улюбленого майонезу?). З’ясувалося, не проблема. Салати дуже смачні із лимонним соком та травами. Результат не заставив себе довго очікувати, результат за перший місяць – 12 кілограмів. Чоловік став живіший , більш повороткий та енергійний, що позитивно впливає не тільки на роботу, але і на інтимні стосунки.

Сьогодні ми знаходимось на етапі, коли поступово додаються улюблені продукти, але ми вже по іншому відносимось і до приготування їжі, і до підбору продуктів. Адже за правило стало проводити ранкове зважування. І як приємно усвідомлювати – ЦЕ ПРАЦЮЄ!

А тепер, про приємне для жінок. Програма «Контроль Метаболік» має приємний бонус! За період , коли чоловік скидав вагу , я поруч із ним так само втратила 5 кг ., адже продукти готуються для всіх однаково, з де якими винятками (моя попередня вага становила 76 кг при зрості 168см.). Це ті кілограми, від яких я не могла позбутися протягом останніх 5 років. Відчуття чудові, легкість та здоров’я
організму!
Порада всім, хто іще не прийняв рішення, не зволікайте, як то кажуть «результат на лицо»!

Олена Ш.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

brandschutzhelfer bg
bg brandschutzhelferlehrgang zum brandschutzhelfer brandschutzhelfer...
289 Переглядів
відповідей
Опубліковане в П'ятниця, 05 квітня 2024