1. Віта
  2. Алерголог
  3. П'ятниця, 18 березня 2016
  4.  Підписатися через email
Доброго дня! Підскажіть будь ласка що нам робити і до кого звернутися, моєму сину 4 роки з 1 року почав хворіти бронхітами з 2-х було кілька ларенгітних приступів але рятувалися ношпою, минулого літа були у солотвино ніби з бронхітами легше, але цілу осінь кашляли, здали аналізи на алергії педіатричну панель результати показали алергію на пилючкового кліща, нас направили в обласну лікарню лікар назначив монтел, пили місяць було легше, виконуємо всі вкажівки лікаря щодо гігієни, а дитина знову кашляє і до того ж допомагають тільки антигістамінні (лоратадин), п'єм уже місяць тільки перестаєм знову гірше, найгірше тоді коли дитина просто побігає починає кашляти і жаліється що чухається горло і піднебіння! Скажіть будь ласка що нам робити до кого звернутися, чи є у Вас якесь обладнання що може діагностувати що з ним??? ДУЖЕ ДЯКУЮ!
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Доброго дня!
Вам необхідно пройти консультацію у алерголога. Тільки після ретельного обстеження та огляду, лікар зможе визначити подальшу тактику лікування. Звертайтеся, будемо раді Вам допомогти! Запис на прийом проводиться за номерами телефонів: (0362) 43-98-93, (0362) 68-49-49, (067) 364-31-08.
З повагою, МЦ «АНІКО»!
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Алерголог
  3. # 1
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.